Toont alle 7 resultaten

Keune Style Volume

De Style Volume haarproducten van Keune geven het haar het perfecte volume. Het resultaat is een goed gestyled en verzorgd kapsel. De meeste mensen houden van een goed verzorgd uiterlijk en het kapsel neemt hier een prominente plek in. Vooral als je van nature dun en sluik haar hebt, wil je dit graag kunnen verdoezelen. Daarom bieden de Keune Style Volume haarproducten een ideale oplossing om dit probleem te lijf te gaan. Ervaar zelf wat deze mooie haarproducten voor jou kunnen betekenen.

7,1828,95 incl BTW
7,1826,95 incl BTW
16,95 incl BTW
17,80 incl BTW
18,65 incl BTW
Sale
17,80 incl BTW
+100ml gratis
17,80 incl BTW

Verschillende Style Volume haarproducten

Afhankelijk van je haartype zijn er verschillende soorten Style haarproducten. Ook kan de persoonlijke voorkeur wat textuur betreft, behoorlijk variëren. Sommige mensen houden totaal niet van kleverige haarproducten. Gelukkig heeft Keune voor iedere voorkeur wel haarproducten in huis die voldoen aan je wensen. Voor een aantal mensen is het al genoeg dat hun natuurlijke haar maar een beetje extra ondersteuning krijgt. Voor de ander moet juist alles uit de kast gehaald worden. De Keune Style Volume serie bestaat uit de volgende haarproducten: Precision Powder, Root Volumizer, Soft Mousse, Strong Mousse, Thickening Cream en Volume Powder. Zoals je ziet hebben wij een ruime keuze in verschillende haarvolumeproducten. Je kunt ook per product precies bekijken wat het haarproduct voor jou kan doen.

Welk Style Volume product past het best bij mij?

Als je een haarproduct wilt gaan gebruiken, dan ga je meestal een beetje op je gevoel af. Wat past het beste bij mij? Maar eigenlijk weet je helemaal niet zoveel over je haartype en welk product nu echt bij jouw haartype past. Gelukkig hoeft dat niet moeilijk te zijn. Wij van Kapsalon Linds kunnen jou precies vertellen welke haarproducten geschikt zijn voor jouw haar. Wij werken met gediplomeerde en gespecialiseerde mensen, die hun vak verstaan. Zo hoef jij nooit meer een haarproduct te gebruiken die eigenlijk niet bij jou past. Kom daarom geheel vrijblijvend langs in onze kapsalon voor een uitgebreid haaradvies. We willen je graag verwelkomen.

De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2434 reviews.