Toont alle 5 resultaten

Color Brillianz

9,3150,11 incl BTW
9,7354,78 incl BTW
24,6142,95 incl BTW
19,51 incl BTW
-17%
Oorspronkelijke prijs was: €78,56.Huidige prijs is: €64,87. incl BTW

Color Brillianz van Keune Care Line

Color Brillianz van Keune Care is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde haar. Gekleurd haar is over het algemeen kwetsbaarder dan niet gekleurd haar en daarom zijn deze haarproducten in het bijzonder ontwikkeld. Op deze manier krijgt je haar de beste verzorging om het in de juiste conditie te houden. Deze haarproducten bevatten zonnebloemextracten om de haarkleur te beschermen. Eveneens bevat het natuurlijke polymeren, waardoor het haar beter doorkambaar is. De zijdeproteïnen zorgen voor zijdezacht haar en geeft het haar een prachtige natuurlijke glans. Een goed verzorgd kapsel, wie wil dat nu niet?

Welke haarproducten zijn er in de Color Brillianz Care Line?

De Color Brillianz Care Line van Keune bestaat uit een viertal mooie haarverzorgingsproducten. Dit zijn prachtige haarproducten die je gekleurde haar optimaal beschermen en verzorgen. Zo is er de Keune Care Color Brillianz Conditioner, de Keune Care Color Brillianz Conditioning Spray, de Keune Care Color Brillianz Mask en de Keune Care Color Brillianz Shampoo. Je wilt graag een zo goed mogelijk resultaat behalen bij het gebruik van de Color Brillianz haarproducten. Gebruik daarom deze haarverzorgingsproducten van Color Brillianz naast elkaar. Je haar wordt op deze manier maximaal beschermd en verzorgd. Gebruik je naast deze haarverzorgingsproducten nog andere soorten of merken haarproducten, dan kunnen wij niet garanderen dat de werking dan even goed zal zijn.

Wat betekent dit voor jou?

Als je je haar gekleurd hebt is het heel belangrijk dat je het dan goed verzorgt. Je haar heeft na het kleuren extra bescherming nodig om het in goede conditie te houden. De Color Brillianz Care Line van Keune helpt je daarbij. Je haar wordt optimaal verzorgd en behoudt zo haar glans en veerkracht. Wat hierboven ook al is genoemd, is dat het belangrijk is dat de Color Brillianz producten van Keune Care naast elkaar gebruikt moeten worden. Dit is om een goed resultaat te kunnen garanderen. Haarproducten van een ander merk zouden afbreuk kunnen doen aan het verwachte resultaat. Je kunt je hierover uitgebreid en deskundig laten informeren, wat onze haarproducten voor jou kunnen betekenen. Daarom ben je altijd van harte welkom in onze kapsalon. Ook telefonisch staan wij je graag te woord. We hopen je binnenkort graag te mogen verwelkomen.

De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2881 reviews.