Toont alle 3 resultaten

Keune Style Fix

De Style Fix haarproducten van Keune zijn ideale producten om je kapsel goed in vorm te houden. Fix komt van fixeren, wat ook wel vastmaken betekent. Dit is nu precies wat je wilt met je look. Je hebt zoveel tijd en zorg besteed aan je haar, dat je dit minstens de hele dag wilt vasthouden. Je wilt niet na een paar uur constateren dat er niets meer van je creatie over is. Daarom zijn de Style Fix haarproducten doorontwikkeld tot een verbeterde formule. Zodoende kunnen wij nog meer aan de wens van de klant tegemoet komen.

15,6882,90 incl BTW
16,1470,61 incl BTW
15,68 incl BTW

Welke Style Fix haarproducten zijn er?

Keune heeft de formule van de Style Fix producten verbeterd. Dit betekent een nog langere en betere fixatie. Er zijn vier verschillende varianten in de Style Fix serie. De producten zijn: Freestyle Spray, High Impact Spray, Liquid Hairspray en Soft Set Spray. Al deze fijne haarproducten hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen. Het ene product beschermt tegen luchtvochtigheid, terwijl het andere haarproduct beter beschermt tegen schadelijke UV-straling. Wat wel kenmerkend is voor al deze producten is dat de fixatie superstevig en langdurig is. Ondanks deze stevige en langdurige fixatie wordt het haar niet stijf en zwaar én het plakt niet. Het voorkomt het zogenaamde ‘helm-effect’. Dit zijn enige eigenschappen van Style Fix haarproducten. Voor meer eigenschappen kun je op de productpagina's precies zien welke spray waarvoor geschikt is.

Welke Style Fix spray moet ik nemen?

De ene dag wil je misschien een klassieke haarstijl en de andere dag een nonchalante trendy look. Voor elke look hebben wij een passend Style Fix product. Afhankelijk wat je wilt met je haar en hoe het eruit moet zien, kun je een haarspray kiezen. Heb je nog een vraag over een bepaalde spray of wil je gewoon advies over deze producten, dan kun je contact met ons opnemen. Wij willen je graag helpen met deskundig advies. Ook kun je langskomen in onze kapsalon, waar een professioneel team voor je klaarstaat.
De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2881 reviews.