Toont alle 3 resultaten

Style Heat Protect

De Heat Protect haarproducten van Keune zijn speciaal ontwikkeld om het haar te beschermen tegen hitte. Haar is kwetsbaar en staat continu bloot aan allerlei weersomstandigheden. Denk alleen maar eens aan het zonlicht. Als daar dan ook nog een hete stijltang of föhn aan te pas komt, dan komt dit de kwaliteit van het haar niet ten goede. Het is daarom heel verstandig om het haar op een verantwoorde manier te beschermen tegen deze invloeden.

15,68 incl BTW
15,68 incl BTW
Nieuw
19,08 incl BTW

Welke Heat Protection haarproducten zijn er?

In de Keune Style lijn zit een drietal Heat Protection haarproducten, die stuk voor stuk je haar op een verantwoorde manier beschermen. Deze producten leggen een dun beschermend filter om je haar heen, een soort schacht. Op deze manier wordt het haar beschermd tegen de hitte van een föhn of stijltang. Bij het gebruik van Heat Protection producten behoudt het haar zijn glans en blijft het ook zijdezacht aanvoelen. Ook zorgt dit ervoor dat het haar minder snel breekt. Het haar wordt beschermd tegen hoge temperaturen tot wel 230 ℃. Alleen maar voordelen dus voor je haar. Ben jij een fervent gebruiker van een föhn of stijltang, dan bevelen wij je zeer zeker de Heat Protection haarproducten van Keune aan. In deze Keune Style serie zijn verkrijgbaar: Blowout Gelée, Hot Iron Spray en Instant Blowout. Haal daarom vandaag nog jouw speciale Heat Protection haarproducten.

Welk Heat Protection product past bij mij?

Eigenlijk zijn al deze drie hittebescherming producten geschikt voor alle haartypes. Maar zo heeft ieder product afzonderlijk zijn eigen specifieke eigenschappen. De ene spray geeft het haar ook nog extra volume en de andere spray zorgt voor een snelle droogtijd. Je kunt deze eigenschappen vinden bij het betreffende haarproduct. Mocht het toch nog niet helemaal duidelijk zijn en heb je alsnog vragen over bepaalde Heat Protection haarproducten, dan kun je ons altijd bellen. Je kunt natuurlijk ook persoonlijk langskomen voor een deskundig advies.

De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2880 reviews.