Toont alle 3 resultaten

Keune Style Smooth

De Style Smooth haarproducten maken het haar glad en zijdezacht. Alle pluizen verdwijnen als sneeuw voor de zon als je één van deze Style Smooth haarproducten gebruikt. Ook een natuurlijke krul is niet meer veilig voor de prachtige producten uit de Smooth serie. Veel mensen willen wel graag krullen, maar wie krullen heeft wil graag glad en steil haar. Dan zijn de haarproducten uit de Style Smooth serie de ideale oplossing. Het beschermt en verzorgt het haar en houdt het de hele dag in goede conditie. Er is ook een Smooth haarspray die heel goed gebruikt kan worden als je sluik haar hebt en gestylede krullen, ook dan ziet je haar er glanzend en zijdezacht uit.

19,08 incl BTW
19,08 incl BTW
Nieuw

Welke verschillende soorten Style Smooth haarproducten zijn er?

De naam zegt het al, smooth is zacht, zijdezacht. Vooral als je van nature pluizig of snel klitterig haar hebt, is het een verademing om aangenaam zacht haar te hebben na gebruik van één van deze Smooth haarproducten. Maar ook als je je ‘look’ af wilt maken met de finishing spray uit de Smooth serie, is het zeer aangenaam dat je haar glad, zacht en glanzend aanvoelt. Deze haarproducten beschermen, voeden en verzorgen het haar tot in de puntjes. In de Style Smooth serie zijn verkrijgbaar: Defrizz Serum, Humidity Shield en Straight Cream. Meer specifieke eigenschappen kun je op de productpagina vinden. Daar staan per haarproduct de eigenschappen vermeld.

Welk Style Smooth haarproduct past bij mij?

Bij het kiezen van het juiste haarproduct uit de Style Smooth serie kun je soms vragen hebben. Het is dan altijd goed om met die vragen bij ons te komen. Eveneens kan het verstandig zijn om advies te vragen over je haartype en hoe je het beste daarmee om kunt gaan. Pluizig haar lijkt vaak ongezond haar. Onze gespecialiseerde medewerkers weten daar alles van en kunnen je haarfijn uitleggen wat op jou van toepassing is. Ook kunnen ze je dan adviseren welke haarverzorgingsmiddelen van Keune precies de juiste voor jou zijn. Bel vrijblijvend voor een afspraak met een van onze medewerkers of geef je bestelling door als je je keuze al hebt kunnen maken.
De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2878 reviews.