Toont alle 15 resultaten

Keune Style Texture

De Style Texture haarproducten van Keune geven jouw kapsel díe look alsof je zo uit je bed komt. Een warrige en nonchalante look. Of de zogenoemde ‘beachy’ look na een heerlijk dagje strand. Het haar voelt wat stroef en soms iets vettig aan, maar toch is het verzorgd dankzij de Texture haarproducten van Keune. Het haar is gemakkelijk in model te brengen en voor ieder haartype is er een passend haarproduct. Dankzij de Texture Style haarproducten van Keune kun je eenvoudig jouw favoriete warrige look creëren.

8,0319,08 incl BTW
15,68 incl BTW

Haargel & Wax

Keune Style Ultra Gel

8,0315,68 incl BTW
15,68 incl BTW

Haargel & Wax

Keune Style Spray Wax

15,68 incl BTW
19,08 incl BTW

Haargel & Wax

Keune Style Fiber Wax

15,68 incl BTW
8,03 incl BTW
Nieuw
15,68 incl BTW
19,08 incl BTW
Nieuw
15,68 incl BTW
53,2485,87 incl BTW
43,7570,57 incl BTW
43,7570,57 incl BTW
43,7570,57 incl BTW

Verschillende Style Texture haarproducten

Keune heeft diverse Texture haarproducten. Er zijn verschillende soorten haartypes en daarvoor zijn verschillende haarproducten ontwikkeld. Voor fijn haar gebruik je meestal een ander haarproduct dan voor dik en zwaar haar. Dit geldt ook voor steil of krullend haar. Wij willen graag dat iedereen het beste haarproduct kan gebruiken. In de Keune Style Texture serie zijn de haarproducten er in verschillende uitvoeringen. De Keune Style Texture producten zijn: Forming Wax, Matte Cream, Power Paste, Salt Mist, Sculpting Clay, Shaping Fibers, Spray Wax en Ultra Gel. Al deze producten hebben stuk voor stuk hun eigen specifieke eigenschappen passend bij verschillende haartypes. Zo kun je precies dát haarproduct kiezen wat bij jou het beste past.

Welk product past het beste bij mij?

Soms kan het wel een beetje lastig zijn om het juiste haarproduct te kiezen. Je weet misschien helemaal niet goed wat voor haartype je eigenlijk hebt. Om daar een goed advies over te krijgen is dan helemaal geen slecht idee. Vaak worden er, onbewust, verkeerde haarproducten gebruikt en dat is natuurlijk jammer. Dit is ook helemaal niet nodig. Kom gerust bij ons langs in onze kapsalon voor een deskundig advies door één van onze medewerkers. Hier zul je in de toekomst alleen maar voordeel van hebben. Kapsalon Linds staat graag voor je klaar om jou te helpen.

De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2827 reviews.