Futloos droog winterhaar? Echt niet nodig!

Vandaag stond er bij ons -6 C° op de thermometer.  In zo’n kou als dit kan het haar al snel statisch, droog of slap worden. Je normaal zo volumineuze haar is volledig z’n uitstraling verloren door de kou die er doorheen blaast. Als je niet uit kijkt hangt je haar futloos langs je gezicht.

Op dagen zoals deze blijf ik graag altijd wat langer liggen. Nog even de wekker laten sluimeren, dan maar onderweg een boterham eten. En dan het herkenbare moment: toch weer te lang gelegen! Snel uit bed en naar het werk. Stressen!!! En je hoe zit het met mijn futloze haar?

Er is hoop…

Herkenbaar of niet? Als ik ‘s ochtends weinig tijd heb om mijn haar te doen dan grijp ik naar de Blend Volume Powder van Keune. Deze zachte poeder strooi ik vanuit mijn hand op mijn haren en na wat heen en weer masseren krijgt het haar al heel wat meer volume.

De Blend Volume poeder is er om je haar extra volume te geven met een heerlijke textuur. Je hoeft je haar niet te touperen waardoor je ontzettend snel klaar bent. Weg futloos haar, minder stres en je kunt vol energie op je werk komen!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “Futloos droog winterhaar? Echt niet nodig!

  1. Tamara kleine zegt:

    Super kapsters daar. Klant vriendelijk en stuk voor stuk fijn personeel. En natuurlijk een super fijn wellness. Niet te groot, perfect. Ik ben namelijk niet iemand van de gigantisch grote saunas. Gewoon geweldig zo.
    Van mij verdienen ze de top aan sterren😊😊

Reacties zijn gesloten.

De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2881 reviews.