Gespleten haarpunten? Droog winterhaar? Tip!

Keune Design Hair Beauty Serum

In de winter heeft je haar goede verzorging nodig! Daar hebben we een goede tip voor. Namelijk Hair Beauty split ends serum van Keune.

In de winter heeft je haar veel te verduren. De overgang van de kou buiten naar de warmte binnen. Hierdoor wordt je haar snel statisch en droog.

Door de hoge kragen die we veel in de winter dragen, slijten je haarpunten snel. Ook door je jas en sjaal, dit komt doordat je haar er steeds langs schuurt.

De haarpunten splijten en knappen af. Droog en kroezig worden je punten. Ook het stijlen, föhnen en krullen ( het gebruik van stylingtools) en het kleuren van je haar kan ervoor zorgen dat het haar veel gevoeliger is voor slijtage en de weersomstandigheden.

Voorkomen is immers beter dan genezen! Genezen kan gelukkig ook!

Praktijkvoorbeeld…

Een klant van ons heeft pas geleden door het vele oplichten van het haar en natuurlijk de weerwisseling behoorlijk gespleten haarpunten opgelopen. Ze kon er helemaal niets meer mee beginnen. Wij hebben voorgesteld Hair Beauty split ends serum te gebruiken.

Dit is een serum dat haar herstellend is, speciaal voor beschadigd haar en gespleten haarpunten.

Het serum is verdeeld in 30 capsules van elk 400 mg. Één capsule is wat je per keer maar nodig hebt.

Je gebruikt dit serum op nat haar voor het föhnen maar kan ook op droog haar voor het gebruik van een stylingtool of gewoon omdat het je een fijn gevoel geeft.

Het serum kwam na gebruik ook met een verrassend resultaat voor deze dame! Haar haarpunten hebben veel meer glans gekregen en zijn nu veerkrachtiger, je ziet niets meer van de gespleten haarpunten.

Wel goed blijven verzorgen natuurlijk! Wij maken zelf ook veel gebruik van het serum en raden het ook echt aan!

Een geweldig product dat de beloftes ook echt na komt.

Het haar ziet er weer prachtig uit!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2880 reviews.