Keune Blend verdwijnt, wat is het alternatief?

Blend was een productlijn van Keune die enorm populair was, maar toe was aan een nieuw jasje en soms ook een verbeterde formule. Veel van de producten zijn vervangen, maar weet jij nu welke je moet nemen? Bekijk hieronder de verschillende alternatieven:

Restyle Cream – het alternatief voor Blend Shape

Blend Shape = Style Restyle Cream

De Blend Shape van Keune was een van de meest favoriete Blend-producten. Keune biedt vrijwel een identiek product aan, de Keune Style Restyle Cream. Naast een nieuwe verpakking en een grotere inhoud (125ml ipv 75 ml) is de formule hetzelfde.

Style Fiber Wax – het alternatief voor Blend Fiber Wax

Blend Fiber Wax = Style Fiber Wax

Een lichte wax met vezels die het haar versterken zonder dat je haar zwaarder wordt. Wat voorheen Blend Fiber Wax was, is nu de Style Fiber Wax hiervoor in de plaats gekomen. Een nagenoeg zelfde formule in een grotere verpakking. Waar de Blend Fiber Wax een Shine en Hold hadden van beiden 4, heeft de Style Fiber Wax een Shine van 6 en Hold van 4.

Style Matte Cream – het alternatief voor Blend Paste

Blend Paste = Style Matte Cream

Voor de Blend Paste heeft Keune de Style Matte Cream als alternatief opgenomen in het assortiment. Een paste met een hold van 6 en shinefactor van 2. Het product heeft een iets andere structuur dan de Blend Paste, maar het resultaat is er zeker beter op!

Style Salt Mist – het alternatief voor Blend Sea Salt Spray

Blend Sea Salt Spray = Style Salt Mist

Ook nagenoeg één op één overgenomen in de Style lijn; de Keune Style Sea Salt Mist. In de Blend lijn 150ml en nu in de Style variant 200ml. Het is een stevige spray met holdfactor 6 en shinefactor 2.

Style Salt Mousse – het alternatief voor Blend Sea Salt Mousse

Blend Sea Salt Mousse = Style Salt Mousse

Voor de meesten niet bekend omdat de Blend Sea Salt Mousse al eerder uit het assortiment was. Onze kapsters zijn in ieder geval enorm fan van deze mousse. Je creëert er een nonchalante beachlook mee met een natuurlijke slag en krul.

Moldable Clay – het alternatief voor Blend Clay

Blend Clay = 1922 by J.M. Keune – Moldable Clay

Geen Style alternatief, maar nu in de 1922 by J.M. Keune productlijn. De Moldable Clay heeft een structuur die hetzelfde is als de Blend Clay. De clay heeft een heerlijke, verbeterde geur en bevatingrediënten voor het versterken van de haarstructuur.

Style Power Paste – het alternatief voor Blend Glue

Blend Glue = Style Power paste

De Blend Glue was al vervangen door enorm populaire Design Power Paste. Deze is bij de komst van de Style-serie in een nieuw jasje gestoken en daarmee de Style Power Paste geworden. Met een super matte textuur voor extra stevige fixatie.

Style Curl Cream – het alternatief voor Blend Curl Cream

Blend Curl Cream = Style Curl Cream

De naam is hetzelfde, het product is verbeterd. Echt fantastisch bij krullen; de Style Curl Cream zorgt voor veerkrachtige, pluisvrije krullen. In nieuwe verpakking en een verbeterde formule

Style Defrizz Serum – het alternatief voor Blend Defrizz Serum

Blend Defrizz Serum = Style Defrizz Serum

Last van pluizig haar? Dan is Style Defrizz Serum het antwoord. Voor stralend haar dat nooit vettig aanvoelt en zorgt voor pluisvrij haar dat glanst.

Koop Blend-producten met korting

De onderstaande producten zijn nog beperkt voorradig. Koop ze daarom nu met korting. Hier geldt wel OP = OP.

14,88 incl BTW
Bekijk alle Blend producten
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2878 reviews.