Curl Control

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Curl Control van Keune Care Line

Curl Control van Keune Care Line is een hairline die ontwikkeld is om je krullen nog beter tot hun recht te laten komen. Je krullen worden, door de zorgvuldig gekozen ingrediënten, extra benadrukt en komen zo nog levendiger en krachtiger naar voren. Deze mooie haarverzorgingsproducten zorgen ervoor dat jouw krullen meer geïntensiveerd worden. Het resultaat is een prachtige en weelderige haardos. Dé wens voor iedereen met krullen.

Welke haarproducten zijn er in deze haarlijn?

De Curl Control Care Line omvat een 5-tal mooie haarverzorgingsproducten. Al deze producten dragen bij aan het intensiveren van jouw krullen. De haarproducten uit de Curl Control Care Line zijn: Keune Care Control Boost Spray, Keune Care Control Defining, Keune Care Curl Control Mask, Keune Care Curl Control Conditioner en Keune Care Curl Control Shampoo. Voor een optimaal resultaat bevelen wij aan om de haarproducten naast elkaar te gebruiken. Gebruik je andere haarproducten dan de verzorgingsproducten uit deze haarlijn dan kun we niet het beste resultaat garanderen. Al deze haarproducten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals hout, Keratin Proteïnen en frambozenzaadolie. Deze ingrediënten geven je haar de juiste bescherming en verzorging en zorgt er ook voor dat je haar niet gaat pluizen. Een aantal van deze haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in flacons met diverse volumes.

Wat betekent dit voor jou?

Het beste resultaat wordt behaald door je haar te behandelen met de haarverzorgingsproducten uit dezelfde hairline. Dat kan soms vraagtekens geven. Daarom willen wij jou graag een persoonlijk advies geven over de Keune haarverzorgingsproducten en welke het beste bij jou passen. Iedereen is verschillend en daarom is het belangrijk dat jij weet wat op jou van toepassing is. Kom daarom gerust eens langs in onze kapsalon. Ook kun je ons telefonisch bereiken voor persoonlijk advies. Wij werken met uitsluitend vakkundig en deskundig personeel dat jou kan voorzien van het beste haaradvies. We hopen gauw iets van je te horen.

De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2877 reviews.