Sun Shield

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sun Shield van Keune Care Line

Sun Shield van Keune Care Line is speciaal ontwikkeld om je haar goed te beschermen tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan UV-straling, chloorwater, zeewater en de eventuele zonnebrandcrème die in je haar terecht komt. Deze straling en stoffen kunnen schade aanrichten aan je haar. Door er op tijd bij te zijn kan deze schade goed hersteld worden. De Sun Shield haarverzorgingsproducten van Keune zijn ultra mild en verwijderen de resten van die schadelijke stoffen uit je haar. Zo houd je je haar fris en in goede conditie.

Welke haarproducten zijn er in de Sun Shield Care Line?

In de Keune Care Line heeft Sun Shield een drietal heerlijk verzorgende haarproducten. Dit zijn de volgende producten voor je haarverzorging: Keune Care Sun Shield Conditioner, Keune Care Sun Shield Oil en Keune Care Sun Shield Shampoo. Deze producten geven je haar weer sterkte en glans als het veelvuldig is blootgesteld aan de elementen. De structuur van je haar wordt op zorgvuldige wijze hersteld door de essentiële mineralen, actieve proteïnen en de UV-filters die de haarverzorgingsproducten rijk zijn. Het resultaat is uitzonderlijk zijdezacht en glanzend haar dat heel makkelijk doorkambaar is. Eveneens wordt door provitamine B5 elke lok gehydrateerd. Ook de penetrante chloorlucht wordt uit je haar verwijderd.

Wat betekent dit voor jou?

Gelukkig is er een oplossing gevonden voor je haar dat soms als touw kan aanvoelen. Stroef en dor na een dagje strand of zwembad, of -als je veel in de buitenlucht bent- door de schadelijke UV-straling. De conditie van je haar wordt er niet beter op. Door consequent je haar te verzorgen met de Sun Shield haarverzorgingsproducten van Keune, ben je al een heel eind op weg. We raden je dan ook van harte aan om deze haarproducten naast elkaar te gebruiken voor een zo goed mogelijk resultaat. Wil je meer informatie over deze prachtige haarproducten dan nodigen we je uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze kapsalon. Ook telefonisch willen wij je graag te woord staan.
De waardering van www.kapsalonlinds.nl/shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 2877 reviews.